lachgas op jouw event?

Wil jij graag inspelen op de stijgende vraag naar lachgas, maar ben jij niet helemaal zeker of het wel veilig is? Of dat lachgas het imago van jouw event negatief zal beïnvloeden?
Event Ballon laat zien dat het ook anders kan. Veiligheid is onze hoogste prioriteit, en daarom kan iedereen bij ons onbezorgd op een verantwoorde manier genieten van lachgas.

Veiligheid is de hoogste prioriteit

Door uitvoerig onderzoek gedaan te hebben naar lachgas en alle gezondheidsrisico’s zijn wij van Event Ballon experts op elk gebied van lachgas. Wij gebruiken enkel de zuiverste lachgas verkrijgbaar en doen er alles aan om het zo veilig mogelijk te maken voor de gebruikers. Uit onderzoeken blijkt dat bijna alle aan lachgas gerelateerde ongevallen te maken hebben met onverantwoord en overmatig gebruik. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen.

DE EVENT BALLON APP

Door middel van ons QR code systeem kunnen wij ervoor zorgen dat al onze klanten verantwoord gebruik maken van lachgas. Wij scannen voorafgaand aan elke transactie de unieke QR code van elke gebruiker. In ons systeem kunnen wij zien hoeveel ballonnen die betreffende gebruiker al heeft genomen en eventueel weigeren tot verkoop wanneer de gebruiker van plan is de aanbevolen hoeveelheid ballonnen te overschrijden.

VITAMINE B12

Lachgas zorgt ervoor dat de aanwezige vitamine B12 in het lichaam minder actief wordt. Dit kan leiden tot schade aan de hersenen en het zenuwstelsel. Het kan ook bloedarmoede veroorzaken. Deze effecten zullen echter pas optreden bij consequent en overmatig gebruik. Wij verstrekken bij elke eerste ballon een vitamine B12 pil met een zeer hoge dosis. Hierdoor is er zodanig veel vitamine B12 in het lichaam van de gebruiker dat deze risico’s niet zullen optreden mits er aan onze aanbevolen hoeveel wordt gehouden. Uiteraard zorgt ons QR code systeem ervoor dat gebruikers niet meer dan aanbevolen hoeveelheid ballonnen kunnen nemen.

ONZE HOOG IN ACHT GENOMEN ZORGPLICHT

Omdat bij Event Ballon veiligheid en verantwoordelijkheid de hoogste prioriteit hebben, nemen wij onze zorgplicht ook zeer hoog in acht. Wij informeren onze klanten op elke mogelijke manier over de risico’s, de geadviseerde gebruikswijze en de effecten. Bij elke eerste ballon verstrekken wij een informatiefolder met daarin een tablet vitamine B12. De belangrijkste tips en risico’s staan op de ballon en rondom de verkooppunten. We informeren de klanten mondeling tijdens de transactie. En er is personeel ter plaatse die beschikt over BHV en alle gewenste informatie kan verstrekken.

PERSONALISATIE

Elk event waar Event Ballon een samenwerking mee aangaat wordt de gehele aankleding gepersonaliseerd naar de stijl van het evenement. Denk hierbij aan gepersonaliseerde banners, meubels, ballonnen en drukwerk.